10 факта за ваксините, които никой не ви казва

17264
10 факта за ваксините, които никой не ви казва

Вечният спор сред майки и лекари - трябва или не трябва да се ваксинират малките деца, какво причинява това на организма им и какви вреди може да има. Това са 10 факта, които никой не иска да ви каже:

1. Повечето деца боледуват от нещата, за които са ваксинирани, което е доказателство, че ваксините не означават имунитет на всяка цена.

2. Все още се използва живак във ваксините и това всъщност не е никаква тайна. Той е може би най-невротоксичният елемент. Използва се за удобството на производителите на ваксините за сметка на безопасността на децата.

3. Инжектирането на каквото и да било вещество в човешкото тяло усилва порядъка му на потенциална токсичност, защото така то заобикаля защитните механизми на хранисмилателния тракт или на респираторната система.

4. От няколко десетилетия полио ваксините, с които са инжектирани стотици милиони хора по света съдържат вируси, които са предпоставка за образуването на рак.

5. Лъжа са почти всички големи постижения в историята на ваксините с борбата срещу полио заболяванията. За справка: "Топящи се илюзии" на д-р Сузан Хъмфрис

6. Ваксините съдържат още: Алуминий, Формалдехид, Мононатриев глутамат - вещества, силно токсични за човешкия организъм.

7. Медиите също са въвлечени в играта. Те получават голям процент за това да разпространяват лъжлива информация относно безопасността на ваксините, прикриват тежки последствия и фатални случаи след ваксинация.

8. Човешкият организъм може да се справи сам с голяма част от болесите, срещу които ни ваксинират. Ваксинацията е вид презастраховка.

9. Индустрията отказва да провежда научни изследвания, които да сравняват ваксинираните с неваксинираните деца. Причината за това е, че разликите са прекалено субективни и понякога се оказва, че неваксинираните деца са и по-здрави.

10. Най-добрите вирусолози, работещи за Merck, разгласиха публично с шокиращи разкрития, твърдейки че компанията редовно е подправяла лабораторни резултати, за да твърди 95% ефикасност на своите ваксини срещу зау

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com