5 неща, които трябва да направите преди ставане от леглото

21386
5 неща, които трябва да направите преди ставане от леглото

1. Изразявайте благодарност

Всеки нов ден води до нов начин да кажем „благодаря“ за това, че сме живи. Винаги има нещо, за което да бъдем благодарни, ние просто трябва да погледнем около нас и вътре в нас. Чрез продължителната благодарност ние няма как да не се чувстваме експлозивно и да не изразяваме вулкан на блаженството, да бъдем толкова щастливи от това, че имаме това, което имаме.

Сутрешни ритуали за по-голяма продуктивност

Много от хората прекарват дълги часове на работното място, а в същото време са изложени на редица фактори, които ги разсейват и намаляв...

2. Определете вашите намерения за деня

Подарете си мисли, сякаш са заклинания за магия, които ще репликират в реалния свят от градината на ума ви. Нашите мисли са онова, което оформя реалността, която лично преживяваме. Ако ние възнамеряваме да се случи нещо, обикновено то се случва. Ако искаме да бъдем щастливи, ние правим това, което знаем, че ще ни донесе щастие. Ако искаме да се измъкнем от физически или емоционално токсична среда, ние инициираме планове, които ще ни помогнат да се справим със ситуацията. Без тази първоначална енергия, която движи нещата, нашата реалност няма да се промени в желаната посока.

3. Направете пет дълги дълбоки вдишвания

Дишането е това, което ни държи живи. Ако спрем да дишаме, сърцата ни ще спрат и ние няма да доживеем да видим новия ден. Дишането е изключително мощно и може да ни отведе в трансцедентални състояния на съзнанието, чрез които можем да станем майстори на нашия вътрешен огън.

16 изречения, които ще променят магически живота ви, ако си ги повтаряте всяка сутрин

След като се събудим рано сутрин можем да направим много полезни неща, които да повлияят върху развитието на деня след това. Това е та...

4. Усмивка без причина

Усмивката е една от най-големите магии на живота. Знаете ли колко е трудно да останете ядосани или да не се чувствате добре, ако се усмихвате?! Доказано е, че усмивката намалява стреса, намалява кръвното налягане и стимулира имунната система, което е още една причина да се усмихвате, след като напуснете страната на чудесата.

5. Прости си за вчерашните грешки

Някой може ли да каже, че води „перфектен“ живот? Едва ли. Ние всички правим грешки …! Прошката ви е от полза повече от всичко друго. Чрез прошката ние спираме да зависим от причината за нашето страдание. Знайте, че сте направили грешка, но ако не можете да промените миналото, можете да създадете ново настояще.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com