Йога пози, които лекуват болката

30786
Йога пози, които лекуват болката

Не е тайна, че йогата помага за много проблеми. Тя стабилизира душевното състояние и помага за намирането на вътрешен мир. Освен това стяга фигурата и лекува болки в гърба, кръста, корема и много други.

Ако имате проблеми със съня, може да пробвате да легнете на пода и да опреде краката си в стената. Тялото ви трябва да е във формата на буквата “L” (както е показано на първа снимка). Починете в тази поза поне 5 минути, дишайки дълбоко. Хубаво е да я направите преди да си легнете.

200 души танцуваха със зумба гуруто Херман Мело

Повече от 200 инструктори по зумба се събраха в Playground в столичния Парадайз център, за да вземат урок от Херман Мело – специа...

Има поза, която помага и срещу махмурлук. При нея трябва да застанете приведени напред с глава между раменете ви, а ръцете ви да са сключени една в друга. Колената ви трябва да са леко свити. Препоръчително е да стоите така докато направите 20 пълни и дълбоки вдишвания и издишвания. Позата помага за стимулирането на бъбреците и черния дроб, които се натоварват при употребата на алкохол.

Позата, известна като котка пък помага при болките при досадния предменструален синдром. Застанете на колене, с опрени длани на пода. Вдишайте дълбоко и отпуснете коремчето си към пода после вдигнете гърдите си и гръбнака нагоре. Хубаво е да го направите 20 пъти във всяка посока. Свиването и отпускането на коремните мускули помага за преодоляването на болката.

Ролерите ваят перфектна фигура

Ролерите са идеалното решение за оформяне на краката, които освен полезния си ефект са и забавни. Покарайте с приятелки в съботния сле...

Източник: ivillage.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com