Мощна омега формула чисти организма от лошите мазнини и плаките

81680
Мощна омега формула чисти организма от лошите мазнини и плаките

Лошата диета, приемът на храни с високо съдържание на наситени транс мазнини, преработени храни, захарни изделия могат до доведат до хронично възпаление в организма ни, предупреждават специалистите. В резултат на възпалението може да се стигне до образуване на холестеролни плаки в съдовете, до автоимунни заболявания, диабет, алергии. Не случайно експертите препоръчват „противовъзпалителната диета“ като начин за подобряване на жизнения тонус и пречистване на организма от лошите мазнини.

ТЕСТ: Храните ли се правилно?

Всички ние непрекъснато намираме оправдания за това да се храним нездравословно - здравословното е скъпо, нямаме време, имаме твърде мн...

Как да преминем на режим „протововъзпаление“?

- На първо място ограничете храните, носещи възпаление - пълномаслени млечни продукти (например сметана и пълномаслени сирена), тлъстите меса, животинските мазнини и растителните мазнини като палмово и кокосово масло,  всички храни, на чийто етикет е отбелязано „хидрогенирани” или „частично хидрогенирани масла” – солети, бисквити, бонбони, кексове, вафли, чипсове.

- Наблегнете на приема на противовъзпалителни мазнини – например Омега 3 мазнини, които се съдържат в сьомга, сардина, херинга.

- Консумирайте повече цветни зеленчуци и плодове, пълнозърнести храни, сурови ядки. Яжте повече зеленчуци, отколкото плодове. Заложете на зеленчуци като зеле, броколи, чесън, лук. Добавете в диетата плодове, богати на антиоксиданти и зелен чай.

- Избирайте храни, богати на протеини – риба, морски дарове, птиче месо.

Какво обичат да хапват известните дами

Кои са любимите храни на известните дами? Те са под блясъка на светлините, стремят се винаги да изглеждат добре, но все пак и те имат с...

- Използвайте само зехтин.

- Задължителен е приемът на 8-10 чаши чиста изворна вода на ден и на антиоксиданти. Освен полезните Омега 3, антиоксидантите също имат ключова роля за намаляване на възпалението.

Тъй като самостоятелният прием на Омега 3 не е достатъчен, е добре те да се комбинират с антиоксиданти като Коензим Q10 и Селен, които дават допълнителен и много по-бърз ефект.

Специалната комбинация от Омега 3, Коензим Q10 и Селен работи както за здравето на сърцето, така и за по-добрия тонус и метаболизъм. Омега 3 хранят сърдечните клетки, разреждат кръвта и заедно със селена оказват силен противовъзпалителен ефект, като регулират мастната обмяна и редуцират натрупването на холестеролни плаки. От друга страна добре усвоеният коензим Q10  се грижи за нормалното протичане на метаболитните процеси в тялото, запазва младостта на клетките и поддържа имунната система в спортна форма. Селенът като силен антиоксидант противодейства на окислителния риск, поддържа еластичността на кръвоносните съдове, а освен това активира и ускорява метаболизма. С помощта на комбинацията ОмегаПрим хората споделят, че организмът възстановява нормалните си физиологични обороти и те се чувстват подмладени и обновени. Нормализират се нивата на холестерола и кръвното налягане.

С тази диета Ваня Червенкова свали 35 кг

Ваня Червенкова изуми всички с новата си фигура. Известната бизнесдама е свалила около 35 килограма, след като е спазвала хранителен ре...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com