Чиста и здрава кожа през зимата с продуктите на AHAVA

8186
Чиста и здрава кожа през зимата с продуктите на AHAVA

Минусовите температури, вятърът и сухата топлина в помещенията през зимата отнемат влагата от кожата. Всички дерматолози подчертават важността от хидратацията на лицето и на цялото тяло през студения период. Но първа стъпка преди грижата за запазване на влажността на кожата на лицето, е идеалното й почистване. Подбирайте с внимание почистващите козметични продукти. Винаги се информирайте да са без потенциални алергени и с възможно най-ниска концентрация на аромати, консерванти или химикали, които могат да предизвикат обриви, очни раздразнения и прекомерна сухота на кожата.

Продуктите на козметичната компания АHAVA са изцяло натурални и чисти, на основата на минерали и соли от Мъртво море. Всички те съдържат революционния патентован 3D комплекс - OsmoterTM, който оптимизира клетъчния метаболизъм, подсилва защитата на кожата от вредното влияние на ултравиолетовите лъчи и външната среда. Серумът е изключително наситен на минерали и микроелементи, възстановява виталността и сияйността на кожата и подсилва нейната естествена способност за хидратиране. Значително повишава нивото на влажност за запазване кожата млада и еластична. Лабораториите на AHAVA са разположени на брега на Мъртво море, където водещи учени създават уникални козметични формули, обединявайки наука и иновации с чудодейните природни ресурси.

От иврит AHAVA означава любов.

Добре почистената кожа на лицето по-бързо и лесно усвоява съставките, които нанасяте под една или друга форма. Винаги почиствайте грима си в края на деня и измивайте лицето си преди лягане с хладка вода. Дегримиращата емулсия / Eye makeup remover от серията Time to clear на AHAVA почиства без дa изсушава. Продуктът е с двуфазна формула, която бързо и ефективно премахва тежък и водоустойчив грим, като същевременно освежава и тонизира. Обогатена с успокояващи и подхранващи екстракти (масло от финикова палма, успокояващо алое, краставица и лайка), емулсията оставя фината кожа около очите почистена, нежна и мека. Подготвя я за по-дълбоко третиране в случай, че сте решили да ексфолиирате или да почистите с маска.

Идеално за почистване вечер е и All in one почистващото и тонизиращо мляко на AHAVA. Подходящо е за почистване на лицето, зоната около очите и шията, като подчертава блясъка на младостта. Леката тройноактивна формула премахва грима и замърсяванията, подпомага стягането на порите (в специфичните зони) и балансира нивото на рH и влажност, оставяйки кожата почистена, тонизирана и възстановена. Богатите на анти-оксиданти микроводорасли (Donaliella alga), подхранващият екстракт от фурми, заедно със силата на минералите от Мъртво море са експертната комбинация за почистване.

Измиването след сън сутрин също е задължително, така ще отстраните мазнината и мъртвите клетки от активната регенерация през нощта. Идеално начало на грижата за кожата е Измиващият гел с минерали на AHAVA,  който нежно премахва грима и замърсяванията. След измиване с формулата без сапун, резултатът е свежест, чистота и видимо тонизирана кожа.

Хубаво е веднъж седмично да ексфолиирате кожата на лицето. Пилингът премахва мъртвия слой клетки, освежава и очиства тена.  Ексфолиантът за лице с кал от Мъртво море/ Facial Mud Exfoliator на AHAVA ви гарантира дълбоко почистващо преживяване с кал от Мъртво море. Допълнително микрополиращите естествени гранули и витамин Е нежно ще ексфолират повърхностния слой на кожата. Порите се изчистват в дълбочина, стимулирайки процеса на обновяване на клетките. Открива се свежестта и сияйността на кожата.

Точно 3 минути са ви нужни за Почистващата маска с кал/ Purifying Mask от Мъртво море на AHAVA от почистващата серия Time to clear. Чудодейната смес е уникална обогатена комбинация  от кал, минерали и натурални екстракти от Мъртво море, която почиства в дълбочина, подсилвайки и детоксикирайки кожата на лицето и шията. С естествени противовъзпалителни и антисептични свойства, консистенцията улавя остатъчните замърсявания и оставя кожата сияйна и с безупречен тен.

 

 

 

 

 



Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Смес от чесън и мед – за какво най-много помага?
Смес от чесън и мед – за какво най-много помага?

Чували ли сте за тази смес? Знаете ли какво можете да излекувате с нея? В днешната статия ще ви разкрием част от полезните свойства на двете съставки,...