Добрият сън – достъпен за всеки!

11578
Добрият сън – достъпен за всеки!

Всеки заслужава пълноценен сън. А за да спиш пълноценно, е важно какъв матрак ще избереш. Дори и да не осъзнаваш, матракът играе много важна роля в твоето ежедневие. Причината е, че човек прекарва около една трета от всяко денонощие в леглото. Качественият сън и почивка са необходими, за да се възстанови енергията на тялото и концентрацията на ума.

Матракът е дългосрочна инвестиция, която може да осигури пълноценна почивка и не бива да правиш компромис с качеството му.

Ние от Дормео искаме да ти дадем възможност за здравословен сън като ти предоставяме 100% комфорт при покупката на матрак Дормео!

Всички матраци Дормео ти дават:

- високо качество на достъпна цена

- дългосрочна гаранция до 15 години

- безопасен избор с 30 дни тест период

Защо е важно да се грижим добре за възглавницата си?

Прекарваме 1/3 от живота си върху възглавница. Освен удобна, тя трябва да е и чиста! Удобната възглавница е едно от нещата, които прав...

- безплатна доставка

- изплащане на месечни вноски без оскъпяване - 0% лихва.

Това са 5 важни причини, които правят покупката на матрак Дормео на 100% комфортна за теб.

Знаеш ли на колко години е твоят матрак? Повечето хора спят на един и същ матрак над 10 години. Именно затова е много важно какъв матрак ще избереш и колко дълготраен ще е животът му. Дормео ти дава до 15 години гаранция на матрака!

Стремим се да се сдобиеш с перфектния матрак за теб. Защото знаем, че пробата за 2-3 минути на матрак в магазина често се оказва неефективен тест. Е, с Дормео този проблем отпада. Всички матраци Дормео ти дават 30 дни тест период, за да си сигурен, че си направил правилния за теб избор.

Защо прегръдката е най-добрият подарък за Коледа?

Колко щастлив си точно в този момент? Предстоят най-светлите празници, а ти се колебаеш в отговора. А знаеш ли, че има простичка рецепт...

За максимален комфорт ти предоставяме безплатна доставка за всички матраци Дормео. Матракът пристига бързо и удобно - директно до вратата ти. Спестяваш време, пари и усилия!

А най-хубавото е, че вече можеш да си позволиш да избираш твоя матрак не по цената, а по качеството. Можеш да закупиш матрак Дормео на изплащане без никакво оскъпяване! Заплащаш единствено и само реалната стойност на матрака. За 10 месеца изплащаш матрак, на който ще спиш до 15 години гарантирано.

Грабни своя матрак още сега на изплащане без оскъпяване с 0% лихва с безплатна доставка.

Разгледай всички матраци Дормео, а може и да попиташ консултантите на Дормео за различните възможности за изплащане на лизинг без оскъпяване на тел: 02 /80 84 356

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com