Йога пози, които ни правят по-красиви голи

85563
Йога пози, които ни правят по-красиви голи

За освобождаване от стрес, за повдигане на настроението, за тонус и енергия, за повече щастие. Това са няколко от причините, заради които си заслужава да тренирате йога. Но освен това, тялото Ви става стегнато и стройно.

Следващите пози ще Ви накарат да харесвате тялото си, дори когато сте голи и няма какво да скрие малките недостатъци.

Полтроу халюцинирала от глад при диета

Актрисата Гуинет Полтроу сподели пред "Телеграф" за най-откачените и екстремни диети, които е правила някога. Тя се била подложила на ...

Тази поза е много добра за коремните мускули, за тези на бедрата и седалищните също. Застанете изправени и протегнете ръцете си над главата вдишвайки дълбоко. След това ги допрете една до друга (като за молитва) пред гърдите си и с леко приклякане усучете десния си лакът към лявото коляно, издишвайки въздуха. Изправете се, отново вдишайте и повторете упражнението на другата страна.

Застанете по корем, повдигнете ръцете и краката си както е показано на снимката, след това ги разтворете настрани, а накрая съберете краката и опънете ръцете напред.

Стойте прави, за да сте слаби

Много хора са опитвали всякакви начини да отслабнат, но британка разкри своята тайна – стои права. Лиз е прекарала последния мес...

Следващата поза е малко по-трудна, тъй като е за баланс. Всяко едно усилие да се задържите в нея стяга горната част на тялото и корема.

Поза Колело учи на издържливост. Дава сила на ръцете, краката и нашия център, както прави по-гъвкави гръбначния стълб и раменете. Това е интензивна поза, която въздейства на цялото тяло, така че е добре да се работи за постепенното й достигане от поза мост.

В тази поза на глава, в която краката са паралелни на пода, запазването на баланса е още по-трудно. Освен че подобрява гъвкавостта, натоварва корема и горната част на тялото.

Забавлявай се с Kangoo Jumps на море

Уникален канго джъмпс (Kangoo Jumps) маратон ще се проведе в курорта Албена между 30 юли и 3 август, съобщават от пресцентъра на компле...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com