„Терапията Герсон” - рецепта за най-страшните болести

28210
„Терапията Герсон” - рецепта за най-страшните болести
Д-р Макс Герсон ще помогне на всеки, който поне веднъж си е казвал: „Искам да се излекувам. Просто ми покажете как да го направя“

Въпреки многобройните изследвания, дисертации, научни трудове и книги, които разглеждат и описват рака, в XXI в. смъртоносната болест продължава да бъде считана за нелечима.

Революционна и доказана хранителна програма, разработена от д-р Макс Герсон, е на път обаче да обори това твърдение, като използва собствените лечебни механизми на организма, за да елиминира заболяването.

В „Терапията Герсон” малката дъщеря на доктора – Шарлот Герсон, заедно с д-р Мортън Уокър, носител на хуманитарна награда от Американското общество за контрол на рака, описват подробно и нагледно програмата „Герсон” и нейните лечебни свойства.

Ракът взима над 1500 жертви всекидневно. Според статистиките химиотерапията предизвиква пълна ремисия при средно 12% от пациентите, при които заболяването е открито в ранен или междинен стадий; терапията на д-р Макс Герсон се радва на забележителните 42% от пациентите, повечето от които в краен стадий.

Целта на хранителната програма „Герсон” е да се възстанови здравословното състояние на болния организъм с помощта на големи количества храни в лицето на сокове от сурови плодове, както и сурови и сготвени твърди органични растителни храни.

Тя препоръчва употребата на безсолни храни с ниско съдържание на мазнини, чрез които клетките си набавят лесноусвоими хранителни вещества за подсилване на естествените имунни защитни механизми.

Терапията „Герсон“ стимулира метаболизма и елиминира токсините. Тя възстановява бавно и постепенно очистващите функции на черния дроб и бъбреците.

Приетите обилни висококачествени хранителни продукти повишават окислителните възможности на пациента и целият организъм се подсилва с добре функционираща обмяна. Подобрява се също и клетъчната детоксикация. Възстановява се хомеостазата на потиснатата имунна система, нарушената физиология, смутеното съзнание, неправилно функциониращият мозък и останалите жизнени органи.

Лечебната програма „Герсон” предоставя един съвършен хранителен режим за превенция или лечение не само на рака, но и на голяма част от 1500-те известни дегенеративни заболявания, сред които са туберкулоза, диабет, мигрена, сърдечносъдови заболявания, артрит, кожни заболявания и множество други застрашаващи живота болести.

Тази необикновена книга ще вдъхнови и помогне на всеки, който поне веднъж си е казвал: „Искам да се излекувам. Просто ми покажете как да го направя.“

„Терапията Герсон“ предлага на читателя една голяма и доказана във времето възможност за лечение, която е дала положителни резултати при други хора и може да помогне и на вас самите!

Страници: 544

 

Подвързия: Мека

Цена: 25.00 лв.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com